Go to top

Eigenschappen

Verschillende uitvoeringen

De Crusher is in diverse uitvoeringen te bestellen. De verschillende opties zorgen ervoor dat er altijd een perfecte match met jouw productie mogelijk is.

Kies uit de volgende opties:

Inline geautomatiseerd

Recepten

Dubbele aandrukplaten

Draaitafel

Vriesuitvoering

Met kennis en passie !

PackCheck ondersteunt ons bij het versnellen van vraagstukken op het gebied van inpak-optimalisatie en kwaliteitsinspectie.
Hun kennis en praktijkervaring zijn een goede boost onder projecten en verbetertrajecten.
Voor zowel bestaande optimalisaties als ook het meedenken richting de toekomst.

Onze prettige samenwerking resulteert in mooie oplossingen.
Een brede ervaring en specialistische kennis is een goede mix die ze succesvol weten in te zetten.

Van advies tot uitvoering, get the job done!

John Verbrugge, Lamb Weston

Operators kiezen voor PackCheck

Rijk Zwaan, een internationaal groenteveredelingsbedrijf met ruim 3000 medewerkers in 30 verschillende landen. Reeds sinds 2017 draaien onze systemen bij Rijk Zwaan, hierbij is het proces geautomatiseerd. Wat aan het begin erg lastig was, is uiteindelijk uitgegroeid tot een mooie oplossing. De operator is in dit proces het allerbelangrijkste geweest. Door een goede projectmanagement aanpak, is het project tot een succes gekomen.

“De operators vragen juist naar het systeem van Kobobss, het is erg fijn om hiermee te werken.” alsdus Gert-Jan Geschiere.

Gert-Jan Geschiere, Rijk Zwaan

Meer zekerheid voor
jouw Crusher?

Op onze afdeling Customer Care vind je gemotiveerde en ervaren Service Engineers. Zij ondersteunen je bij alle servicegerelateerde zaken. Uiteraard met de voortdurende focus op een duurzame onderlinge relatie. Kobobss biedt jou graag de juiste onderdelen op het juiste moment én op de juiste plaats aan. Zo verkorten we de Mean Time To Repair (MTTR) én garanderen we een optimale uptime!

 

Offerte of informatie opvragen?

Ben je benieuwd wat de Crusher voor jouw bedrijf en proces kan betekenen? Groot gelijk. Je investeert hiermee namelijk in een toekomstbestendige productie. We willen je graag goed adviseren door te beoordelen hoe onze oplossing optimaal in jouw proces presteert. Als je hiernaast jouw gegevens invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!