Go to top

ViTrack© Inspectie Platform

Als leverancier wilt u de beste producten leveren aan uw klanten. Foutieve verpakkingen, terugroepacties, stilstand en herstelwerkzaamheden kosten geld en energie. Het ViTrack© platform helpt organisaties dit te voorkomen en garandeert borging van het verpakkingsproces.

Met ons eigen ontwikkelde ViTrack© platform realiseren wij structurele verbeteringen in het productieproces en controleren wij het verpakken van jouw producten. Van grondstoffen tot en met de pallet met eindproducten en pallets. Het resultaat: tijdwinst, afvalreductie, kwaliteitsborging en een uitstekend klant imago !

Bekijk hier de Video >

Voor jouw productie proces

Onze integratie modules passen perfect in elke situatie op uw bestaande productie lijn. Wij werken volgens een vaste methode waarbij de juiste inspectie op de juiste plaats geïntegreerd wordt. Mechanisch, elektrisch en op software 1 geheel in uw fabriek!

Modulair

Het ViTrack Platform wordt eenmalig aangeschaft en is flexibel inzetbaar. Door het modulaire karakter wordt het toegepast bij veel grote en kleine producenten.

Visualiseren

Met het ViTrack Platform is het mogelijk om de inspectieprocessen te visualiseren, bedienen en registreren.

ViTrack© Applicatie

Met onze eigen ontwikkelde ViTrack© applicatie realiseren wij structurele verbeteringen in het productieproces en controleren wij het verpakken van uw producten.

ViTrack© Applicatie in actie

Onze ViTrack© platform software is een modular concept. Samen met de track controller wordt op elk controle punt binnen productie de camera of barcode scanners aangestuurd en ingesteld. Het systeem is web based, dit betekend dat het door iedereen en overal te gebruiken is.

ViTrack© Track Controller

De ViTrack© track controller is volledig onderdeel van het inspectie platform. Het ie een eigen ontwikkeling geweest in de stap naar modulaire inspectie binnen een productie omgeving. Bij elk data punt, bij elke camera of scanner regelt de controller de gehele afhandeling van het product op de lijn. Met zijn standaard M12 connectors worden fotocellen, encoders, drukknoppen en lampen aangesloten en is er verder geen noodzaak naar extra voorzieningen.

ViTrack© Applicatie

Modulair Platform

Samenstellen ViTrack Platform

Barcode

Vision

Op huidige productielijn

Bedieningsscherm

Uitwerpsysteem

Dopcontrole

Identificatie

Turnkey

360°

Inzicht in productinformatie

Naast controle op de juistheid van de producten en verpakking, geven wij ook inzicht in waardevolle productinformatie. Data- en beeldinformatie wordt opgeslagen om grip te houden op het verpqakkingsproces. Deze informatie kan gebruikt worden als bewijslast naar uw eindklant.

Voorbeelden van verpakking inspectie

Als je producten (met allergenen) produceert en verpakt, is de controle op juistheid van groot belang. Je wilt een terugroepactie voorkomen en de klanttevredenheid verhogen. Dit doen wij door ieder product dat jouw klant ontvangt volledig te controleren. Naast de controle op jouw producten, wil je ook inzicht in de waardevolle productie-informatie en indien nodig hierop bijsturen.

'Ons proces nog beter geborgd'

Voor onze locatie in Warmenhuizen waren wij op zoek naar een kwaliteit controle systeem op onze verticale verpakking machines. Voor alle zakken met groenten wordt de juistheid van de gebruikte folie, codes en labels gecontroleerd!

Uit de selectieprocedure is PackCheck uitgekozen om deze oplossing voor ons te leveren. Het resultaat is een naadloos geïntegreerd systeem compleet automatisch verstelbare camera’s. Voor de beheerder en gebruiker van het systeem is het live web-dashboard beschikbaar voor inspectie resultaten.

Een hele mooie oplossing!

Vezet – Warmenhuizen

Je kunt altijd op ze terugvallen!

Nadat de zelf geïnstalleerde smart camera’s zijn vervangen door de PackCheck van Kobobss, is er een solide oplossing die iedere verpakking volledig controleert.

“Naast het kiezen van deze solide oplossing boven de smart camera, is de keuze voor Kobobss gemaakt vanwege de kennis, ervaring en service. Op de Customer Care van Kobobss kan altijd terug gevallen worden in het geval van vragen”. 

Arno Sanberg, de Menken Keuken

Trots op de opdrachtgevers die we hebben: