Go to top

Over PackCheck Integrators

Wij zijn dé specialist in visuele inspectie en identificatie oplossingen. Als betrouwbare en enthousiaste partner leveren wij Turn-Key oplossingen op basis van de gevraagde eisen en wensen. Als integrator streven wij naar de best gekozen oplossing in en op bestaande productie en verpakking processen. Wij werken samen met u als producent of OEM en gaan voor een langdurige relatie voor de toekomst.

 

Contact

We Care Beyond Vision

 

We

“samenwerken met onze klanten en partners”

Care

“service als basis onder onze relatie”

Beyond

“net een stapje verder in de totaal oplossing”

Vision

“dát is wat wij doen, de slimste techniek toegepast”

Wat wij belangrijk vinden

Aandacht

We vinden het belangrijk om voor onze producten te blijven zorgen. Daarmee zorgen wij niet alleen voor onze oplossingen, maar ook voor jouw proces.

Loyaliteit

Bij Kobobss zijn wij oprecht, toegewijd én trots om een loyale en betrouwbare partner voor jou te zijn. Wij leveren op een open en eerlijke manier toegevoegde waarde aan jouw proces.

 

Deskundigheid

Omdat onze oplossingen in huis geproduceerd worden, doen we dit ook met onze software. Je kunt te allen tijde vertrouwen op onze kennis en vaardigheden, waarmee we altijd voor jou klaar staan.

PackCheck heeft ons verpakkingsproces echt aanzienlijk verbeterd!

“Doordat we de End-of-Line zijn gaan gebruiken hebben wij minder mensen nodig voor het uitvoeren van de controles, waarbij het product nu volledig wordt gecontroleerd en niets meer over het hoofd wordt gezien. Onze klant heeft minder klantklachten omdat producten volledig correct geleverd worden” aldus Michel van Dijk

Moduslink is een grote 3rd Party Logistics Provider, met diverse vestigingen wereldwijd. Voor enkele grote klanten wordt een value added oplossing geleverd waarbij hun product wordt samengesteld. Kwaliteit is hierbij één van de belangrijkste pijlers. Om de kwaliteit te verbeteren en de efficiëntie te vergroten heeft men gekozen voor de inzet van PackCheck.

Het product wordt 100% gecontroleerd (beelden, barcode, tekst en gewicht) in tegenstelling tot de steekproeven welke men voorheen gebruikte.

Michel van Dijk, Moduslink

'Een hele mooie toevoeging'

Voor onze metaal en weeg systemen is de toevoeging van Packcheck uniek. Camera controle borgt hiermee naast een juist gewicht en de controle op metaal houdende deeltjes, nu ook de verpakking zelf.

Een PackCheck integratie die getuigd van kennis van de markt. Een totaaloplossing voor de optimale controle van de kwaliteit van het eind product. De toevoeging maakt het systeem tot een zeer interessant product voor een nog bredere markt.

Een prachtige totaal oplossing!

Loma Systems

Complexiteit met goed resultaat !

Industrieel ontwerp en mode komen samen in pocket-sized essentials van Secrid. Gemaakt in Nederland met de grootste zorg voor kwaliteit, mensen en het milieu. Een echt partnerschap, samen met Secrid zijn diverse oplossingen bedacht, ontworpen, gemaakt en in gebruik genomen. Track & Trace oplossingen voor het logistieke vraagstuk tot hoogwaardige oplossingen om de kwaliteit van het product te waarborgen. 

“Het is een tot nu toe ontzettend complex maar ook fantastisch project geworden! Ik ben positief over de ondersteuning en hulp die ik tot nu toe ontvangen heb in dit project” aldus Thomas Boogert

Thomas Boogert, Secrid

'Ons proces nog beter geborgd'

Voor onze locatie in Warmenhuizen waren wij op zoek naar een kwaliteit controle systeem op onze verticale verpakking machines. Voor alle zakken met groenten wordt de juistheid van de gebruikte folie, codes en labels gecontroleerd!

Uit de selectieprocedure is PackCheck uitgekozen om deze oplossing voor ons te leveren. Het resultaat is een naadloos geïntegreerd systeem compleet automatisch verstelbare camera’s. Voor de beheerder en gebruiker van het systeem is het live web-dashboard beschikbaar voor inspectie resultaten.

Een hele mooie oplossing!

Vezet – Warmenhuizen

Waar anderen stoppen, durft PackCheck een stap meer te zetten

Moba, wereldwijd toonaangevende fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren. 

In het proces van automatisering en robotisering is er behoefte aan het identificeren van om-dozen. Door PackCheck is de Plus als machine ontwikkeld en is er gebouwd aan een solide oplossing voor de ei-industrie. Wereldwijd inzetbaar met de ondersteuning van ons support team. 

MOBA

Operators kiezen voor PackCheck

Rijk Zwaan, een internationaal groenteveredelingsbedrijf met ruim 3000 medewerkers in 30 verschillende landen. Reeds sinds 2017 draaien onze systemen bij Rijk Zwaan, hierbij is het proces geautomatiseerd. Wat aan het begin erg lastig was, is uiteindelijk uitgegroeid tot een mooie oplossing. De operator is in dit proces het allerbelangrijkste geweest. Door een goede projectmanagement aanpak, is het project tot een succes gekomen.

“De operators vragen juist naar het systeem van Kobobss, het is erg fijn om hiermee te werken.” alsdus Gert-Jan Geschiere.

Gert-Jan Geschiere, Rijk Zwaan

Je kunt altijd op ze terugvallen!

Nadat de zelf geïnstalleerde smart camera’s zijn vervangen door de PackCheck van Kobobss, is er een solide oplossing die iedere verpakking volledig controleert.

“Naast het kiezen van deze solide oplossing boven de smart camera, is de keuze voor Kobobss gemaakt vanwege de kennis, ervaring en service. Op de Customer Care van Kobobss kan altijd terug gevallen worden in het geval van vragen”. 

Arno Sanberg, de Menken Keuken

De kwaliteit van ons product wordt gewaarborgd door deze oplossing

De Oliebron is een van de grootste onafhankelijke producenten van smeermiddelen in West-Europa. Haar klantenkring bestaat uit grote oliemaatschappijen en smeerolie handelaren. Door een combinatie van een zeer breed smeerolie assortiment, diverse verpakkingslijnen en klant specifieke etiketten zijn de mogelijkheden daarbij haast eindeloos.

Om de kwaliteit van de producten en de verpakkingen te waarborgen heeft PackCheck dé oplossing geleverd. Het etiket en de doppen worden gecontroleerd op juistheid, kwaliteit en het juist positioneren.

een mooie oplossing om onze automatische lijn kwalitatief te borgen. Goed project Kobobss!” aldus Hans van den Bosch

Hans van den Bosch, De Oliebron

Hoe kunnen we je helpen?

Direct iemand spreken?

Neem dan contact op met één van onze collega’s, zij staan je graag te woord.

Bel +31 (0) 113 572 320

Liever niet telefonisch?

Stuur ons een email met je vraag en gegevens, zo kunnen we zo gericht mogelijk antwoord geven.

Mail naar info@packcheck.nl

Werken bij PackCheck ?

Dat snappen we! Neem een kijkje op onze vacaturepagina en ontdek of jouw functie hiertussen zit!

Wij zijn PackCheck

Bij PackCheck vinden we het belangrijk dat u altijd bij ons terecht kunt voor service en support. Met een deskundig team helpen we je graag verder op weg met jouw oplossing. Onze eigen service mensen zorgen voor onze systemen bij onze wereldwijde klanten.
Wij leveren als team de complete oplossing compleet werkend opgeleverd !

Samen naar de juiste oplossing