Go to top

Inspectie is onze expertise

Vanaf 2016 levert Kobobss oplossingen in de industrie voor de visuele controle van verpakkingen. Slimme integratie van hard en software zorgt voor een naadloze automatisering en gebruik van slimme camera’s. Door onze ruime ervaring en kennis van de verpakking machines en het proces zijn wij in staat een (letterlijk) passende oplossing te realiseren. Met als doel en resultaat:

  • Tijdwinst
  • Kosten en afvalreductie
  • Kwaliteitswaarborging
  • Een uitstekend imago

Wij praten je graag bij over de nieuwste ontwikkeling en de standaard mogelijkheden die er beschikbaar zijn. Nodig ons vrijblijvend uit, wij komen graag langs om advies te geven voor een 100% controle op elke verpakking.

Contact

Volledige integratie

Ons PackCheck Platform is de basis van al onze (camera) inspectie modules. De combinatie van onze ViTrack software en controllers maakt het een flexibele en schaalbare oplossing. Inspectie op maat op elke gewenste positie binnen productie. Aangestuurd vanuit jouw eigen software omgeving door de standaard beschikbare API koppeling.

De juiste oplossing

Vanuit onze portfolio van modules bespreken we met elkaar welke uitvoering het beste past. Een combinatie van een eenvoudige barcode scanner op een omdoos code en high-speed camera’s voor de consumenten verpakking is zeer goed mogelijk. Alles aangestuurd en aangesloten op het PackCheck Platform.

Een passend advies

Voor een juist inzicht in jouw uniek verpakking proces brengen wij graag een bezoek op locatie. Zo kunnen we het proces van dichtbij bekijken en jouw situatie goed inbeelden. Wij bekijken de volledige integratie en presenteren de standaard PackCheck modules aan jouw organisatie. Ben je benieuwd wat camera inspectie jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van je.

Wat wij belangrijk vinden

Loyaliteit

Bij Kobobss zijn wij oprecht, toegewijd én trots om een loyale en betrouwbare partner voor jou te zijn. Wij leveren op een open en eerlijke manier toegevoegde waarde aan jouw proces.

Deskundigheid

Omdat onze oplossingen in huis geproduceerd worden, doen we dit ook met onze software. Je kunt te allen tijde vertrouwen op onze kennis en vaardigheden, waarmee we altijd voor jou klaar staan.

Aandacht

We vinden het belangrijk om voor onze producten te blijven zorgen. Daarmee zorgen wij niet alleen voor onze oplossingen, maar ook voor jouw proces.

Elke situatie is uniek ...

Door een slimme inzetbaarheid van onze eigen PackCheck modules is het mogelijk elke unieke situatie een passende oplossing te bieden. Volledige aansturing door jouw eigen ERP software en beheer via onze web interface maken het gebruik eenvoudig en beheersbaar vanaf elke werkplek !

Bekijk hier het ViTrack platform >

Video: ViTrack© platform software

Onze ViTrack platform software is een modular concept. Samen met de track controller wordt op elk controle punt binnen productie de camera of barcode scanners aangestuurd en ingesteld. Het systeem is web based, dit betekend dat het door iedereen en overal te gebruiken is.

Met kennis en passie !

PackCheck ondersteunt ons bij het versnellen van vraagstukken op het gebied van inpak-optimalisatie en kwaliteitsinspectie.
Hun kennis en praktijkervaring zijn een goede boost onder projecten en verbetertrajecten.
Voor zowel bestaande optimalisaties als ook het meedenken richting de toekomst.

Onze prettige samenwerking resulteert in mooie oplossingen.
Een brede ervaring en specialistische kennis is een goede mix die ze succesvol weten in te zetten.

Van advies tot uitvoering, get the job done!

John Verbrugge, Lamb Weston

Complexiteit met goed resultaat !

Industrieel ontwerp en mode komen samen in pocket-sized essentials van Secrid. Gemaakt in Nederland met de grootste zorg voor kwaliteit, mensen en het milieu. Een echt partnerschap, samen met Secrid zijn diverse oplossingen bedacht, ontworpen, gemaakt en in gebruik genomen. Track & Trace oplossingen voor het logistieke vraagstuk tot hoogwaardige oplossingen om de kwaliteit van het product te waarborgen. 

“Het is een tot nu toe ontzettend complex maar ook fantastisch project geworden! Ik ben positief over de ondersteuning en hulp die ik tot nu toe ontvangen heb in dit project” aldus Thomas Boogert

Thomas Boogert, Secrid

Een solide oplossing...

De Menken Keuken produceert en verpakt de heerlijkste salades en vleeswaren. De Menken Keuken groeit explosief door export en assortimentsuitbreiding. De kernwaarde van De Menken Keuken is: “kwaliteitsproducten produceren om ons te onderscheiden binnen de markt”. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en met deze reden heeft men gekozen voor PackCheck als dé oplossing. Een volledige inline controle van de verpakking die wordt geproduceerd. 

“Een solides oplossing waar ik voor de volle 100% op vertrouw”, betreft PackCheck zoals Arno Sanberg deze omschrijft. 

Arno Sanberg, de Menken Keuken

De kwaliteit van ons product wordt gewaarborgd door deze oplossing

De Oliebron is een van de grootste onafhankelijke producenten van smeermiddelen in West-Europa. Haar klantenkring bestaat uit grote oliemaatschappijen en smeerolie handelaren. Door een combinatie van een zeer breed smeerolie assortiment, diverse verpakkingslijnen en klant specifieke etiketten zijn de mogelijkheden daarbij haast eindeloos.

Om de kwaliteit van de producten en de verpakkingen te waarborgen heeft PackCheck dé oplossing geleverd. Het etiket en de doppen worden gecontroleerd op juistheid, kwaliteit en het juist positioneren.

een mooie oplossing om onze automatische lijn kwalitatief te borgen. Goed project Kobobss!” aldus Hans van den Bosch

Hans van den Bosch, De Oliebron

'Ons proces nog beter geborgd'

Voor onze locatie in Warmenhuizen waren wij op zoek naar een kwaliteit controle systeem op onze verticale verpakking machines. Voor alle zakken met groenten wordt de juistheid van de gebruikte folie, codes en labels gecontroleerd!

Uit de selectieprocedure is PackCheck uitgekozen om deze oplossing voor ons te leveren. Het resultaat is een naadloos geïntegreerd systeem compleet automatisch verstelbare camera’s. Voor de beheerder en gebruiker van het systeem is het live web-dashboard beschikbaar voor inspectie resultaten.

Een hele mooie oplossing!

Vezet – Warmenhuizen

'Een hele mooie toevoeging'

Voor onze metaal en weeg systemen is de toevoeging van Packcheck uniek. Camera controle borgt hiermee naast een juist gewicht en de controle op metaal houdende deeltjes, nu ook de verpakking zelf.

Een PackCheck integratie die getuigd van kennis van de markt. Een totaaloplossing voor de optimale controle van de kwaliteit van het eind product. De toevoeging maakt het systeem tot een zeer interessant product voor een nog bredere markt.

Een prachtige totaal oplossing!

Loma Systems