Go to top

Een totaal oplossing

De inspectiemachines van PackCheck zijn in én op iedere productielijn te integreren. Kobobss levert het complete systeem als Turn-Key oplossing, of integreert deze met onze inspecties op uw bestaande systemen.

Loma & Kobobss

PackCheck voegt met de Loma Combo een cameracontrole toe aan de bestaande inspectiesystemen van Loma. Hiermee wordt de aanschaf-drempel voor inline camera-controle nog lager. Slim toch!

Verzamelen van bewijslast

Door de toevoeging van cameracontrole is het niet meer nodig handmatig de kwaliteitscontrole uit te voeren. De inspectiedata en -beelden worden opgeslagen en gepresenteerd binnen onze ViTrack batch module

Al uw producten gecontroleerd

Alle producten worden gecontroleerd, inclusief de bekende PV-test en logging van beeld en data voor elk product. Garantie op verpakkingskwaliteit met 100% zekerheid voor de toekomst.

Logging en Registratie

Ieder product wordt gecontroleerd op de door jouw gewenste eigenschappen. De resultaten van deze controle wil je opslaan en dat is uiteraard onderdeel van PackCheck Combo. Naast het opslaan van de resultaten, blijven ook de foto’s van foutieve producten en diverse momenten in de productierun bewaard. Dat betekent geen steekproeven meer door jouw personeel, maar een 100% controle voor ieder product en opgeslagen digitale resultaten op de door jou gewenste locatie.

ViTrack Software

Communiceren met jouw ERP, WMS of MES-systeem wordt steeds belangrijker en daarom is Onze ViTrack software hier volledig op ingericht. Wij verbinden onze oplossingen met jouw systeem zodat de (zuivere) data vanuit jouw systeem wordt gehaald, de controle 100% correct is en voorzien wordt van de juiste data.

Voor het voeden van OEE-data is onze software uitermate geschikt, deze oplossing registreert de geproduceerde, afgekeurde (en uitgeworpen) en goedgekeurde aantallen. Kortom: waardevolle informatie over jouw productie.

Connectiviteit

Dankzij inrichting op basis van verschillende gebruikersniveaus, navigeer jij op een eenvoudige wijze door het landschap heen. Zo kun je als operator via de Live Monitor de huidige status inzien, waarbij het bedieningsgemak volgens onze partners dé factor is die de werking van onze modules onderscheidend maakt. Naast de eenvoudige bediening kenmerkt onze software  zich door het toegankelijke beheer van camera’s. Iedere verpakking, of onderdeel van een verpakking, die je wilt inspecteren is op een eenvoudige wijze in te lezen en te beheren.

Where others stop, Kobobss dares to go a step further

Moba, a worldwide leading manufacturer of egg sorting, packaging and processing machines. Koboboss and Moba have built a true partnership in the past years. Together, they developed the PackCheck Plus and a solid solution has been built. Moba uses the PackCheck Plus under the name MCI10.

The PackCheck Plus is designed and built completely at Kobobss

MOBA

'Een hele mooie toevoeging'

Voor onze metaal en weeg systemen is de toevoeging van de Packcheck uniek. Camera controle borgt hiermee naast een juist gewicht en de controle op metaal houdende deeltjes, nu ook de verpakking zelf.

Een Kobobss integratie die getuigd van kennis van de markt. Een totaaloplossing voor de optimale controle van de kwaliteit van het eind product. De Packcheck Combo maakt is een zeer interessant product voor een nog bredere markt.

Een prachtige totaal oplossing!

Loma Systems

Meer informatie ontvangen ?

Je bent benieuwd wat PckCheck voor jouw bedrijf en proces kan betekenen? Dat begrijpen we, je investeert hiermee namelijk in de toekomst en in je bedrijf. We willen graag goed beoordelen hoe onze oplossing optimaal in jouw proces presteert. Vul daarom je gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.