Go to top

De juiste ondersteuning

Onze oplossingen garanderen dat jouw producten het proces met de juiste kwaliteitsgaranties verlaten, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Wij beseffen dat jij je wilt concentreren op jouw eigen bedrijfsvoering en wilt doen waar jij goed in bent. Dit is exact waar onze Service afdeling met de volgende diensten waarde toevoegt: 

  • Verlenen van service on site
  • Remote service 
  • Spare parts
  • Licenties

Wat wij belangrijk vinden

Loyaliteit

Bij Kobobss zijn wij oprecht, toegewijd én trots om een loyale en betrouwbare partner voor jou te zijn. Wij leveren op een open en eerlijke manier toegevoegde waarde aan jouw proces.

Deskundigheid

Omdat onze oplossingen in huis geproduceerd worden, doen we dit ook met onze software. Je kunt te allen tijde vertrouwen op onze kennis en vaardigheden, waarmee we altijd voor jou klaar staan.

Aandacht

We vinden het belangrijk om voor onze producten te blijven zorgen. Daarmee zorgen wij niet alleen voor onze oplossingen, maar ook voor jouw proces.

Customer Service

Op onze service afdeling vind je gemotiveerde en ervaren Service Engineers die je ondersteunen bij alle service gerelateerde zaken. Uiteraard met een voortdurende focus op een duurzame relatie. Zij verzorgen remote en field support, onderhoud, installatie, training en kwalificatie. 

Spareparts Service

Om een optimale uptime te garanderen en de Mean Time To Repair (MTTR) te verkorten, biedt Kobobss de mogelijkheid om de juiste onderdelen op het juiste moment en de juiste plaats aan te bieden. 

Service Contracten

Wij werken binnen onze PackCheck formule met standaard service contracten. Deze contracten hebben als doel de systeembeschikbaarheid en productiviteit van de systemen te garanderen, de apparatuur in topconditie te houden. Ook zorgen deze afspraken voor een goede en duurzame relatie met onze klanten. 

Garantie op duurzaamheid

Op onze service afdeling vind je gemotiveerde en ervaren Service Engineers die je ondersteunen bij alle service gerelateerde zaken. Uiteraard met een voortdurende focus op een duurzame relatie. Om een optimale uptime te garanderen en de Mean Time To Repair (MTTR) te verkorten, biedt Kobobss de mogelijkheid om de juiste onderdelen op het juiste moment en de juiste plaats aan te bieden.

You can always fall back on them!

After the self-installed smart cameras have been replaced by the PackCheck Flex from Kobobss, there is a solid solution that fully checks every package.

“In addition to choosing this solid solution over the smart camera, the choice for Kobobss was made because of the knowledge, experience and service. You can always fall back on Kobobss Customer Care in case of questions. “

Arno Sanberg, de Menken Keuken

Hoe kunnen we je helpen?

Direct iemand spreken?

Neem dan contact op met één van onze collega’s, zij staan je graag te woord.

Bel +31 (0) 113 572 320

Liever niet telefonisch?

Stuur ons een email met je support vraag en gegevens, zo kunnen we jou zo goed mogelijk helpen.

Mail naar service@packcheck.nl