Go to top

Als totaal oplossing in productie

Bij 1 van onze klanten in America worden de dozen en kratten door de Plus als machine geïdentificeerd. Wij gebruiken de verschillende kenmerken van de inhoud om te identificeren. Elke doos krijgt zijn unieke label inclusief een unieke barcode voor de robot. Door onze intergratie met Ovotrack Track and Trace is elke doos volledig transparant bekend in de keten

Als oplossing geïntegreerd

Voor een bekende bier brouwer worden kratten gecontroleerd op inhoud van een goed gevulde krat. Gebroken flesjes, juiste doppen en aantallen. Elke krat wordt uitvoerig gecontroleerd en bij een mogelijke fout wordt de juiste stap ondernomen. Uniek is het krat tracking systeem wat op basis van high-speed camera techniek zorgt voor een inspectie op een aaneengeschakelde stroom aan kratten.

PackCheck Plus als totaal oplossing

Waar anderen stoppen, durft PackCheck een stap meer te zetten

Moba, wereldwijd toonaangevende fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren. 

In het proces van automatisering en robotisering is er behoefte aan het identificeren van om-dozen. Door PackCheck is de Plus als machine ontwikkeld en is er gebouwd aan een solide oplossing voor de ei-industrie. Wereldwijd inzetbaar met de ondersteuning van ons support team. 

MOBA

Meer zekerheid voor
jouw PackCheck Plus?

Op onze service afdeling vind je gemotiveerde en ervaren Service Engineers die je ondersteunen bij alle service gerelateerde zaken. Uiteraard met een voortdurende focus op een duurzame relatie. Om een optimale uptime te garanderen en de Mean Time To Repair (MTTR) te verkorten, biedt Kobobss de mogelijkheid om de juiste onderdelen op het juiste moment en de juiste plaats aan te bieden.

 

Meer informatie ontvangen ?

Je bent benieuwd wat de PackCheck voor jouw bedrijf en proces kan betekenen? Dat begrijpen we, je investeert hiermee namelijk in de toekomst en in je bedrijf. We willen graag goed beoordelen hoe onze oplossing optimaal in jouw proces presteert. Vul daarom je gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.