Go to top

De totaaloplossing

Een snelle en optimale orderverwerking van goederen.

Kenmerken:

Barcode auromatisch vastleggen

ERP integratie via API

Order verificatie en inzicht

Cloud opties of juist on premise

Performance monitoring

Samenwerking met Logitrade

Logitrade heeft onze multiscan onderdeel gemaakt van hun portfolio, als uitbreiding op LogiAction. Wanneer alle items zijn gepickt is het nu veel sneller en eenvoudiger om de registratie en validatie te doorlopen. Op piek momenten, zoals black friday, is dit dé oplossing om snel en zonder handmatige fouten te leveren. Ook bespaart de klant FS hiermee tijd en haalt een hoge mate van efficiëntie.

Een echte verbetering !

Dit systeem is een goede verbetering, betrouwbaar en snel. PackCheck heeft een naadloze database integratie gerealiseerd in een prima samenwerking.

Het systeem zelf is zeer eenvoudig te gebruiken door onze mensen, waarbij de snelheid ons proces enorm ondersteund.

Syngenta

Complexiteit met goed resultaat !

Industrieel ontwerp en mode komen samen in pocket-sized essentials van Secrid. Gemaakt in Nederland met de grootste zorg voor kwaliteit, mensen en het milieu. Een echt partnerschap, samen met Secrid zijn diverse oplossingen bedacht, ontworpen, gemaakt en in gebruik genomen. Track & Trace oplossingen voor het logistieke vraagstuk tot hoogwaardige oplossingen om de kwaliteit van het product te waarborgen. 

“Het is een tot nu toe ontzettend complex maar ook fantastisch project geworden! Ik ben positief over de ondersteuning en hulp die ik tot nu toe ontvangen heb in dit project” aldus Thomas Boogert

Thomas Boogert, Secrid

PackCheck heeft ons verpakkingsproces echt aanzienlijk verbeterd!

“Doordat we de End-of-Line zijn gaan gebruiken hebben wij minder mensen nodig voor het uitvoeren van de controles, waarbij het product nu volledig wordt gecontroleerd en niets meer over het hoofd wordt gezien. Onze klant heeft minder klantklachten omdat producten volledig correct geleverd worden” aldus Michel van Dijk

Moduslink is een grote 3rd Party Logistics Provider, met diverse vestigingen wereldwijd. Voor enkele grote klanten wordt een value added oplossing geleverd waarbij hun product wordt samengesteld. Kwaliteit is hierbij één van de belangrijkste pijlers. Om de kwaliteit te verbeteren en de efficiëntie te vergroten heeft men gekozen voor de inzet van PackCheck.

Het product wordt 100% gecontroleerd (beelden, barcode, tekst en gewicht) in tegenstelling tot de steekproeven welke men voorheen gebruikte.

Michel van Dijk, Moduslink

Meer zekerheid voor
jouw Multiscan?

Op onze Service afdeling vind je gemotiveerde en ervaren Service Engineers die je ondersteunen bij alle service gerelateerde zaken. Uiteraard met een voortdurende focus op een duurzame relatie. Om een optimale uptime te garanderen en de Mean Time To Repair (MTTR) te verkorten, biedt Kobobss de mogelijkheid om de juiste onderdelen op het juiste moment en de juiste plaats aan te bieden.

 

Meer informatie ontvangen?

Je bent benieuwd wat de Multiscan voor jouw bedrijf en proces kan betekenen? Dat begrijpen we, je investeert hiermee namelijk in de toekomst en in je bedrijf. We willen graag goed beoordelen hoe onze oplossing optimaal in jouw proces presteert. Vul daarom je gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.