Go to top

Stappen naar succes

Samen maken we de reis vanaf de inventarisatie naar een succesvolle procesverbetering en borging. Tijdens dit proces werken wij nauw samen, pakt PackCheck de regie
en begrijpen wij het vraagstuk om met elkaar de juiste aanpak en de oplossing te kiezen.

Stap 01

Kennismaken

Elke vraag is binnen het domein uniek, daarom vinden wij het belangrijk om vooraf met elkaar de wensen en mogelijkheden te bespreken. Onze standaard modules worden besproken en de vraag wordt in kaart gebracht. 

Visuele inspectie is onze expertise, maar jij kent jouw omgeving en productie als geen ander. Met elkaar starten we om jouw producten te testen en kijken we op locatie hoe we onze modules kunnen integreren binnen jouw productie.

Stap 02

De eerste stap

Stap 03

Wij realiseren jouw oplossing

Jouw oplossing wordt door ons bij PackCheck gerealiseerd. De volledige productie en samenstelling van jouw oplossing gebeurt bij ons in huis, zowel mechanisch, elektrisch als de software. Dit is waar wij uniek in zijn!

Met elkaar testen en doorlopen wij vooraf de gemaakte oplossing. Een belangrijke stap in de reis om de installatie van de modules binnen jouw productie. Weer een stap dichterbij de optimalisatie en borging voor jouw productie

Stap 04

Klaar voor intergratie

Stap 05

Intergratie en configuratie

De installatie op jouw locatie vindt plaats, de oplossing(en) en modules wordt in jouw productielijn geïntegreerd en alle software koppelingen worden getest. 

Een belangrijk onderdeel van onze installatie is het trainen van de key-users van de modules en/of systemen en de software. Wij zorgen dat al de disciplines volledig vertrouwd zijn met de geleverde oplossing.

Stap 06

Iedereen aan boord

Stap 07

Succesvol in productie

Na een succesvolle SAT is het project in gebruik genomen en volledig getoetst conform de vooraf opgestelde specificaties en afspraken.

Onze SLA’s zorgen voor een fijne en betrouwbare werking van systemen en borgt onze relatie voor de toekomst!

Hier worden we toch allemaal blij van !

Onze reis eindigt niet bij een oplevering, wij blijven betrokken bij onze oplossingen in jouw productie.
Al jouw producten, die jullie met zorg hebben geproduceerd, worden met de juiste kwaliteitsgaranties naar
jouw klanten verzonden.

Wij beseffen dat jij je wilt concentreren op jouw bedrijfsvoering en wilt doen waar jij goed in bent.
Dit is exact waar onze Service afdeling met de volgende diensten waarde toevoegt:

Service als maatstaf voor succes

PackCheck gaat voor kwaliteit én service. Wij leveren de oplossing, installeren deze, maar leveren ook de bijhorende service en garantie. Wij leveren service en support op jouw locatie, leveren onderdelen en zorgen voor updates en ondersteunen je met de oplossing als je dit wenst !

Service afdeling >

Operators kiezen voor PackCheck

Rijk Zwaan, een internationaal groenteveredelingsbedrijf met ruim 3000 medewerkers in 30 verschillende landen. Reeds sinds 2017 draaien onze systemen bij Rijk Zwaan, hierbij is het proces geautomatiseerd. Wat aan het begin erg lastig was, is uiteindelijk uitgegroeid tot een mooie oplossing. De operator is in dit proces het allerbelangrijkste geweest. Door een goede projectmanagement aanpak, is het project tot een succes gekomen.

“De operators vragen juist naar het systeem van Kobobss, het is erg fijn om hiermee te werken.” alsdus Gert-Jan Geschiere.

Gert-Jan Geschiere, Rijk Zwaan

'Ons proces nog beter geborgd'

Voor onze locatie in Warmenhuizen waren wij op zoek naar een kwaliteit controle systeem op onze verticale verpakking machines. Voor alle zakken met groenten wordt de juistheid van de gebruikte folie, codes en labels gecontroleerd!

Uit de selectieprocedure is PackCheck uitgekozen om deze oplossing voor ons te leveren. Het resultaat is een naadloos geïntegreerd systeem compleet automatisch verstelbare camera’s. Voor de beheerder en gebruiker van het systeem is het live web-dashboard beschikbaar voor inspectie resultaten.

Een hele mooie oplossing!

Vezet – Warmenhuizen

Complexiteit met goed resultaat !

Industrieel ontwerp en mode komen samen in pocket-sized essentials van Secrid. Gemaakt in Nederland met de grootste zorg voor kwaliteit, mensen en het milieu. Een echt partnerschap, samen met Secrid zijn diverse oplossingen bedacht, ontworpen, gemaakt en in gebruik genomen. Track & Trace oplossingen voor het logistieke vraagstuk tot hoogwaardige oplossingen om de kwaliteit van het product te waarborgen. 

“Het is een tot nu toe ontzettend complex maar ook fantastisch project geworden! Ik ben positief over de ondersteuning en hulp die ik tot nu toe ontvangen heb in dit project” aldus Thomas Boogert

Thomas Boogert, Secrid

Met kennis en passie !

PackCheck ondersteunt ons bij het versnellen van vraagstukken op het gebied van inpak-optimalisatie en kwaliteitsinspectie.
Hun kennis en praktijkervaring zijn een goede boost onder projecten en verbetertrajecten.
Voor zowel bestaande optimalisaties als ook het meedenken richting de toekomst.

Onze prettige samenwerking resulteert in mooie oplossingen.
Een brede ervaring en specialistische kennis is een goede mix die ze succesvol weten in te zetten.

Van advies tot uitvoering, get the job done!

John Verbrugge, Lamb Weston