Go to top

Machine of geïntegreerd

Deze oplossing bestaat uit een volledig geautomatiseerde camera-inspectie systeem, die door ons volledig onderdeel wordt in jouw machine en proces.

Kenmerken:

Barcode juist - 360 graden

Deksel print en sluitlip controle

High speed reject(conformatie)

Camera's verstelbaar op recept

360 graden inspectie

Geïntegreerd op ViTrack platform

"No hands on" operation

Machine in productie

Het systeem is volledig onderdeel van jouw productie proces, wij installeren het systeem of integreren de modules op jouw bestaande verpakking lijn. Met hoge snelheid worden producten volledig gecontroleerd en uit de lijn verwijderd. Met als doel, een hoogwaardige continu productie proces van jouw verpakking !

Geïntegreerd op jouw lijn

In plaats van een gehele machine, is het goed zeer goed mogelijk om eenvoudige controles toe te voegen aan jouw bestaande lijn. Wij kijken samen met jouw wat er het beste past in jouw unieke situatie: ‘Fit For Purpose’ !

ViTrack© Applicatie

PackCheck heeft ons verpakkingsproces echt aanzienlijk verbeterd!

“Doordat we de End-of-Line zijn gaan gebruiken hebben wij minder mensen nodig voor het uitvoeren van de controles, waarbij het product nu volledig wordt gecontroleerd en niets meer over het hoofd wordt gezien. Onze klant heeft minder klantklachten omdat producten volledig correct geleverd worden” aldus Michel van Dijk

Moduslink is een grote 3rd Party Logistics Provider, met diverse vestigingen wereldwijd. Voor enkele grote klanten wordt een value added oplossing geleverd waarbij hun product wordt samengesteld. Kwaliteit is hierbij één van de belangrijkste pijlers. Om de kwaliteit te verbeteren en de efficiëntie te vergroten heeft men gekozen voor de inzet van PackCheck.

Het product wordt 100% gecontroleerd (beelden, barcode, tekst en gewicht) in tegenstelling tot de steekproeven welke men voorheen gebruikte.

Michel van Dijk, Moduslink

Een solide oplossing...

De Menken Keuken produceert en verpakt de heerlijkste salades en vleeswaren. De Menken Keuken groeit explosief door export en assortimentsuitbreiding. De kernwaarde van De Menken Keuken is: “kwaliteitsproducten produceren om ons te onderscheiden binnen de markt”. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en met deze reden heeft men gekozen voor PackCheck als dé oplossing. Een volledige inline controle van de verpakking die wordt geproduceerd. 

“Een solides oplossing waar ik voor de volle 100% op vertrouw”, betreft PackCheck zoals Arno Sanberg deze omschrijft. 

Arno Sanberg, de Menken Keuken

Een gegarandeerde werking

Op onze Service afdeling vind je gemotiveerde en ervaren service engineers. Zij ondersteunen je bij alle service gerelateerde zaken. Uiteraard met de voortdurende focus op een duurzame onderlinge relatie. PackCheck biedt jou graag de juiste onderdelen op het juiste moment én op de juiste plaats aan. Zo verkorten we de Mean Time To Repair (MTTR) én garanderen we een optimale uptime!

Meer informatie ontvangen ?

Ben je benieuwd wat PackCheck voor jouw bedrijf en proces kan betekenen? Groot gelijk. Je investeert hiermee namelijk in een toekomstbestendige productie. We willen je graag goed adviseren door te beoordelen hoe onze oplossing optimaal in jouw proces presteert. Als je hiernaast jouw gegevens invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!