Go to top

Folie en zak

Deze module oplossing bestaat uit een geautomatiseerde camera-inspectie die door ons volledig geïntegreerd wordt in jouw machine en proces.

Kenmerken:

Barcode

Patronen en teksten

Volledige integratie

Logging en registratie

Automatische ombouw

PackCheck in productie

Het systeem is volledig onderdeel van jouw verticale of horizontale verpakker. Bij PackCheck hebben wij inmiddels de ruime ervaring met verschillende merken en type verticale verpakkers voor een naadloze integratie.

Eenvoudige inline code inspectie

Naast het volledige geautomatiseerde module is het ook eenvoudig mogelijk om een camera aan jouw printproces toe te voegen. Wij controleren de geprinte (bar)code op juistheid en meten de kwaliteit. Ook hier geldt, ‘Fit- For- Purpose’ !

ViTrack© Applicatie

'Ons proces nog beter geborgd'

Voor onze locatie in Warmenhuizen waren wij op zoek naar een kwaliteit controle systeem op onze verticale verpakking machines. Voor alle zakken met groenten wordt de juistheid van de gebruikte folie, codes en labels gecontroleerd!

Uit de selectieprocedure is PackCheck uitgekozen om deze oplossing voor ons te leveren. Het resultaat is een naadloos geïntegreerd systeem compleet automatisch verstelbare camera’s. Voor de beheerder en gebruiker van het systeem is het live web-dashboard beschikbaar voor inspectie resultaten.

Een hele mooie oplossing!

Vezet – Warmenhuizen

Een solide oplossing...

De Menken Keuken produceert en verpakt de heerlijkste salades en vleeswaren. De Menken Keuken groeit explosief door export en assortimentsuitbreiding. De kernwaarde van De Menken Keuken is: “kwaliteitsproducten produceren om ons te onderscheiden binnen de markt”. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en met deze reden heeft men gekozen voor PackCheck als dé oplossing. Een volledige inline controle van de verpakking die wordt geproduceerd. 

“Een solides oplossing waar ik voor de volle 100% op vertrouw”, betreft PackCheck zoals Arno Sanberg deze omschrijft. 

Arno Sanberg, de Menken Keuken

Meer zekerheid voor
jouw oplossing?

Op onze Service afdeling vind je gemotiveerde en ervaren service engineers. Zij ondersteunen je bij alle service gerelateerde zaken. Uiteraard met de voortdurende focus op een duurzame onderlinge relatie. PackCheck biedt jou graag de juiste onderdelen op het juiste moment én op de juiste plaats aan. Zo verkorten we de Mean Time To Repair (MTTR) én garanderen we een optimale uptime!

Meer informatie ontvangen ?

Ben je benieuwd wat PackCheck voor jouw bedrijf en proces kan betekenen? Groot gelijk. Je investeert hiermee namelijk in een toekomstbestendige productie. We willen je graag goed adviseren door te beoordelen hoe onze oplossing optimaal in jouw proces presteert. Als je hiernaast jouw gegevens invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!