Go to top

Kenmerken:

Wij bieden jouw slimme geïntegreerde modules of machine configuratie, een camera-inspectiesysteem voor kwaliteitsborging en meting van elke verpakking!

Kenmerken:

ViTrack© eenvoudige bediening

Slimme camera's voor elke check

Barcode kwaliteit en juistheid

Borging van de dop en sluitring

Proces optimalisatie

Kwaliteit borging in de praktijk

Voor deze klant is er voor een complete machine inclusief een hoogwaardige reject module gekozen. Een Turn Key systeem inclusie transport, behuizing en reject-baan Door de verschillende maten en gewichten van producten is deze reject noodzakelijk voor een stabiele en gegarandeerde verwijderen van foutieve producten. De camera’s kunnen op recept basis automatisch op de juiste hoogte worden ingesteld door onze ViTrack© drive module. Uiteraard leveren wij deze oplossing ook als onderdeel van jouw eigen transport en kan je ook een bestaande reject hergebruiken. Onze kracht is integratie!

Meer zekerheid voor
jouw PackCheck Modules?

Op onze Service afdeling vind je gemotiveerde en ervaren Service Engineers die je ondersteunen bij alle service gerelateerde zaken. Uiteraard met een voortdurende focus op een duurzame relatie. Om een optimale uptime te garanderen en de Mean Time To Repair (MTTR) te verkorten, biedt Kobobss de mogelijkheid om de juiste onderdelen op het juiste moment en de juiste plaats aan te bieden.

De kwaliteit van ons product wordt gewaarborgd door deze oplossing

De Oliebron is een van de grootste onafhankelijke producenten van smeermiddelen in West-Europa. Haar klantenkring bestaat uit grote oliemaatschappijen en smeerolie handelaren. Door een combinatie van een zeer breed smeerolie assortiment, diverse verpakkingslijnen en klant specifieke etiketten zijn de mogelijkheden daarbij haast eindeloos.

Om de kwaliteit van de producten en de verpakkingen te waarborgen heeft PackCheck dé oplossing geleverd. Het etiket en de doppen worden gecontroleerd op juistheid, kwaliteit en het juist positioneren.

een mooie oplossing om onze automatische lijn kwalitatief te borgen. Goed project Kobobss!” aldus Hans van den Bosch

Hans van den Bosch, De Oliebron

Meer informatie ontvangen ?

Je bent benieuwd wat onze modules voor jouw bedrijf en proces kunne betekenen? Dat begrijpen we, je investeert hiermee namelijk in de toekomst en zorgt voor de borging van de kwaliteit. We willen graag goed beoordelen hoe onze oplossing optimaal in jouw proces presteert. Vul daarom je gegevens in, dan nemen wij contact met je op.