Go to top

Geïntegreerde inspectie

Wij delen graag onze ervaring en kennis op het gebied van de mogelijkheden voor een geïntegreerde inspectie. Of het nu gaat om een eenvoudige oplossing of een volledige uitrol binnen de gehele productie, wij hebben de kennis en ervaring in huis. Voor elke project of vraag kiezen wij de juiste aanpak in lijn met de wensen van onze klanten.

Heeft u een commerciële of technische vraag of heeft u ondersteuning nodig? Onze service afdeling is beschikbaar om jou de juiste hulp te bieden! Schroom niet en neem contact met ons op.

Onze werkwijze

Wat wij belangrijk vinden

Loyaliteit

Bij Kobobss zijn wij oprecht, toegewijd én trots om een loyale en betrouwbare partner voor jou te zijn. Wij leveren op een open en eerlijke manier toegevoegde waarde aan jouw proces.

Deskundigheid

Omdat onze oplossingen in huis geproduceerd worden, doen we dit ook met onze software. Je kunt te allen tijde vertrouwen op onze kennis en vaardigheden, waarmee we altijd voor jou klaar staan.

Aandacht

We vinden het belangrijk om voor onze producten te blijven zorgen. Daarmee zorgen wij niet alleen voor onze oplossingen, maar ook voor jouw proces.

Complexiteit met goed resultaat !

Industrieel ontwerp en mode komen samen in pocket-sized essentials van Secrid. Gemaakt in Nederland met de grootste zorg voor kwaliteit, mensen en het milieu. Een echt partnerschap, samen met Secrid zijn diverse oplossingen bedacht, ontworpen, gemaakt en in gebruik genomen. Track & Trace oplossingen voor het logistieke vraagstuk tot hoogwaardige oplossingen om de kwaliteit van het product te waarborgen. 

“Het is een tot nu toe ontzettend complex maar ook fantastisch project geworden! Ik ben positief over de ondersteuning en hulp die ik tot nu toe ontvangen heb in dit project” aldus Thomas Boogert

Thomas Boogert, Secrid

'Ons proces nog beter geborgd'

Voor onze locatie in Warmenhuizen waren wij op zoek naar een kwaliteit controle systeem op onze verticale verpakking machines. Voor alle zakken met groenten wordt de juistheid van de gebruikte folie, codes en labels gecontroleerd!

Uit de selectieprocedure is PackCheck uitgekozen om deze oplossing voor ons te leveren. Het resultaat is een naadloos geïntegreerd systeem compleet automatisch verstelbare camera’s. Voor de beheerder en gebruiker van het systeem is het live web-dashboard beschikbaar voor inspectie resultaten.

Een hele mooie oplossing!

Vezet – Warmenhuizen

De kwaliteit van ons product wordt gewaarborgd door deze oplossing

De Oliebron is een van de grootste onafhankelijke producenten van smeermiddelen in West-Europa. Haar klantenkring bestaat uit grote oliemaatschappijen en smeerolie handelaren. Door een combinatie van een zeer breed smeerolie assortiment, diverse verpakkingslijnen en klant specifieke etiketten zijn de mogelijkheden daarbij haast eindeloos.

Om de kwaliteit van de producten en de verpakkingen te waarborgen heeft PackCheck dé oplossing geleverd. Het etiket en de doppen worden gecontroleerd op juistheid, kwaliteit en het juist positioneren.

een mooie oplossing om onze automatische lijn kwalitatief te borgen. Goed project Kobobss!” aldus Hans van den Bosch

Hans van den Bosch, De Oliebron

Je kunt altijd op ze terugvallen!

Nadat de zelf geïnstalleerde smart camera’s zijn vervangen door de PackCheck van Kobobss, is er een solide oplossing die iedere verpakking volledig controleert.

“Naast het kiezen van deze solide oplossing boven de smart camera, is de keuze voor Kobobss gemaakt vanwege de kennis, ervaring en service. Op de Customer Care van Kobobss kan altijd terug gevallen worden in het geval van vragen”. 

Arno Sanberg, de Menken Keuken

Operators kiezen voor PackCheck

Rijk Zwaan, een internationaal groenteveredelingsbedrijf met ruim 3000 medewerkers in 30 verschillende landen. Reeds sinds 2017 draaien onze systemen bij Rijk Zwaan, hierbij is het proces geautomatiseerd. Wat aan het begin erg lastig was, is uiteindelijk uitgegroeid tot een mooie oplossing. De operator is in dit proces het allerbelangrijkste geweest. Door een goede projectmanagement aanpak, is het project tot een succes gekomen.

“De operators vragen juist naar het systeem van Kobobss, het is erg fijn om hiermee te werken.” alsdus Gert-Jan Geschiere.

Gert-Jan Geschiere, Rijk Zwaan

PackCheck heeft ons verpakkingsproces echt aanzienlijk verbeterd!

“Doordat we de End-of-Line zijn gaan gebruiken hebben wij minder mensen nodig voor het uitvoeren van de controles, waarbij het product nu volledig wordt gecontroleerd en niets meer over het hoofd wordt gezien. Onze klant heeft minder klantklachten omdat producten volledig correct geleverd worden” aldus Michel van Dijk

Moduslink is een grote 3rd Party Logistics Provider, met diverse vestigingen wereldwijd. Voor enkele grote klanten wordt een value added oplossing geleverd waarbij hun product wordt samengesteld. Kwaliteit is hierbij één van de belangrijkste pijlers. Om de kwaliteit te verbeteren en de efficiëntie te vergroten heeft men gekozen voor de inzet van PackCheck.

Het product wordt 100% gecontroleerd (beelden, barcode, tekst en gewicht) in tegenstelling tot de steekproeven welke men voorheen gebruikte.

Michel van Dijk, Moduslink

Waar anderen stoppen, durft PackCheck een stap meer te zetten

Moba, wereldwijd toonaangevende fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren. 

In het proces van automatisering en robotisering is er behoefte aan het identificeren van om-dozen. Door PackCheck is de Plus als machine ontwikkeld en is er gebouwd aan een solide oplossing voor de ei-industrie. Wereldwijd inzetbaar met de ondersteuning van ons support team. 

MOBA

Een echte verbetering !

Dit systeem is een goede verbetering, betrouwbaar en snel. PackCheck heeft een naadloze database integratie gerealiseerd in een prima samenwerking.

Het systeem zelf is zeer eenvoudig te gebruiken door onze mensen, waarbij de snelheid ons proces enorm ondersteund.

Syngenta

Hoe kunnen we je helpen?

Direct iemand spreken?

Neem dan contact op met één van onze collega’s, zij staan je graag te woord.

Bel +31 (0) 113 572 320

Liever niet telefonisch?

Stuur ons een email met je vraag en gegevens, zo kunnen we zo gericht mogelijk antwoord geven.

Mail naar service@packcheck.nl