Go to top

Inspectie is onze expertise

Vanaf 2016 levert Kobobss oplossingen in de industrie voor de visuele controle van verpakkingen. Slimme integratie van hard en software zorgt voor een naadloze automatisering en gebruik van slimme camera’s. Door onze ruime ervaring en kennis van de verpakking machines en het proces zijn wij in staat een (letterlijk) passende oplossing te realiseren. Met als doel en resultaat: 

  • Tijdwinst 
  • Kosten en afvalreductie 
  • Kwaliteitswaarborging 
  • Een uitstekend imago 

Wij praten je graag bij over de nieuwste ontwikkeling en de standaard mogelijkheden die er beschikbaar zijn. Nodig ons vrijblijvend uit, wij komen graag langs om advies te geven voor een 100% controle op elke verpakking.

Volledige integratie

Ons PackCheck Platform is de basis van al onze (camera) inspectie modules. De combinatie van onze ViTrack software en controllers maakt het een flexibele en schaalbare oplossing. Inspectie op maat op elke gewenste positie binnen productie. Aangestuurd vanuit jouw eigen software omgeving door de standaard beschikbare API koppeling.

De juiste oplossing

Vanuit onze portfolio van modules bespreken we met elkaar welke uitvoering het beste past. Een combinatie van een eenvoudige barcode scanner op een omdoos code en high-speed camera’s voor de consumenten verpakking is zeer goed mogelijk. Alles aangestuurd en aangesloten op het PackCheck Platform.

Een passend advies

Voor een juist inzicht in jouw uniek verpakking proces brengen wij graag een bezoek op locatie. Zo kunnen we het proces van dichtbij bekijken en jouw situatie goed inbeelden. Wij bekijken de volledige integratie en presenteren de standaard PackCheck modules aan jouw organisatie. Ben je benieuwd wat camera inspectie jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van je.

Elke situatie is uniek ...

Door een slimme inzetbaarheid van onze eigen packCheck modules is het mogelijk elke unieke situatie een passende oplossing te bieden. Volledige aansturing door jouw eigen ERP software en beheer via onze web interface maken het gebruik eenvoudig en beheersbaar vanaf elke werkplek !

Video: ViTrack© platform software

Onze ViTrack platform software is een modular concept. Samen met de track controller wordt op elk controle punt binnen productie de camera of barcode scanners aangestuurd en ingesteld. Het systeem is web based, dit betekend dat het door iedereen en overal te gebruiken is.

Complexity with good results

Industrial design and fashion comes together in pocket-sized essentials from Secrid. Made in the Netherlands with the greatest care for quality, people and environment. A true partnership. Together with Secrid, various solutions have been devised, designed, made and put into use. From Track & Trace solutions for the logistics issue to high-quality solutions to guarantee the quality of the product.

“It has turned into a complex but also a fantastic project!” I am positive about the support and assistance I have received so far in this project”, says Thomas Boogert.

 

Thomas Boogert, Secrid

With knowledge and passion

Kobobss supports us in accelerating issues in the field of packaging optimization and quality inspection.
Their knowledge and practical experience are a good boost for projects and improvement processes.
For both, existing optimization and also thinking about the future.

Our pleasant cooperation results in beautiful solutions.
A broad experience and specialist knowledge is a good mix that they know how to use successfully.

From advice to implementation, get the job done!

John Verbrugge, Lamb Weston / Meijer

Wat wij belangrijk vinden

Loyaliteit

Bij Kobobss zijn wij oprecht, toegewijd én trots om een loyale en betrouwbare partner voor jou te zijn. Wij leveren op een open en eerlijke manier toegevoegde waarde aan jouw proces.

Deskundigheid

Omdat onze oplossingen in huis geproduceerd worden, doen we dit ook met onze software. Je kunt te allen tijde vertrouwen op onze kennis en vaardigheden, waarmee we altijd voor jou klaar staan.

Aandacht

We vinden het belangrijk om voor onze producten te blijven zorgen. Daarmee zorgen wij niet alleen voor onze oplossingen, maar ook voor jouw proces.