Go to top

Label opdruk en juistheid

Wij leveren een modulair concept wat volledig geïntegreerd kan worden in jouw ERP software. Jouw verschillende inspectie wensen zijn los van elkaar te gebruiken tot een volledig automatisch geheel. Het is zelfs mogelijk om jouw pdf van de marketing-print te gebruiken voor het laden van de verschillende controles, volledig automatisch.

Controles van het label:

Barcode juistheid en kwaliteit

PDF upload integratie (ERP-API)

Geïntegreerd met reject/stop van de verpakker

Print kwaliteit inspectie

Controle van de positie van de print

Geïntegreerd op jouw verpakker

Van eenvoud naar volledig geintegreerd

Of je nu inzet op een eenvoudige inline barcode controle achter de printer, of inzet op een volledige controle van de bedrukking. Onze systemen zijn modulair en daardoor breed inzetbaar ingericht op jouw wensen. Ook de keuze voor een eenvoudige barcode scanners op het software platform is standaard mogelijk. Alles als 1 geheel binnen ons ViTrack© inspectie platform software.

Elke machine binnen 1 inspectie platform

Onze ViTrack© software zorgt voor een volledige integratie en beheersbaarheid voor onze klanten. Het is mogelijk om onze platform software te hosten op jouw eigen server en hiermee volledige controle te hebben over backups, veiligheid, power loss etc. De web based applicatie is te gebruiken zonder installatie vanaf elke werkplek. Wij bewaren beelden en data van elke inspectie en bieden de mogelijkheid voor batch rapportage.

Label print kwaliteit inspectie

Met een volledige integratie wordt van elk geprint label de kwaliteit gecontroleerd. Elk product heeft een eigen marketing PDF van het te printen label, deze kan automatisch in onze software worden ingeladen via onze standaard API. Het systeem maakt van deze PDF een blauwdruk die als basis ligt van de kwaliteit-inspectie

Eenvoudige barcode controle

Als mogelijke instap oplossing is het mogelijk om barcode scanners in te zetten om de juistheid en kwaliteit te borgen. Wij kiezen voor elke klant oplossing de juiste scanner welke daarna door ons geconfigureerd als onderdeel van het ViTrack© softwareplatform. Elke scanner meet de barcode kwaliteit en is op afstand te bekijken doordat wij het scanner live-beeld weergeven binnen onze software. Voor elk recept kan een verwachte barcode worden ingesteld en elk recept kan via ozne standaard API worden beheert.

Meer zekerheid voor
jouw systemen?

Op onze Service afdeling vind je gemotiveerde en ervaren Service Engineers die je ondersteunen bij alle service gerelateerde zaken. Uiteraard met een voortdurende focus op een duurzame relatie. Om een optimale uptime te garanderen en de Mean Time To Repair (MTTR) te verkorten, biedt Kobobss de mogelijkheid om de juiste onderdelen op het juiste moment en de juiste plaats aan te bieden.

 

Meer informatie ontvangen?

Je bent benieuwd wat wij voor jouw bedrijf en proces kan betekenen en jouw kwaliteit kunnen garanderen? Dat begrijpen we, je investeert hiermee namelijk in de toekomst en in je bedrijf, en in de kwaliteit van jouw product. We willen graag goed beoordelen hoe onze oplossing optimaal in jouw proces presteert. Vul daarom je gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.