Go to top

Kenmerken:

Wij bieden jouw slimme geïntegreerde modules of machine configuratie, een camera-inspectiesysteem voor kwaliteitsborging en meting van elke verpakking!

Kenmerken:

ViTrack© eenvoudige bediening

Slimme camera's voor elke check

Barcode kwaliteit en juistheid

Borging van de dop en sluitring

Proces optimalisatie

Kwaliteit borging in de praktijk

Voor deze klant is er voor een complete machine inclusief een hoogwaardige reject module gekozen. Een Turn Key systeem inclusie transport, behuizing en reject-baan Door de verschillende maten en gewichten van producten is deze reject noodzakelijk voor een stabiele en gegarandeerde verwijderen van foutieve producten. De camera’s kunnen op recept basis automatisch op de juiste hoogte worden ingesteld door onze ViTrack© drive module. Uiteraard leveren wij deze oplossing ook als onderdeel van jouw eigen transport en kan je ook een bestaande reject hergebruiken. Onze kracht is integratie!

Meer zekerheid voor
jouw PackCheck Modules?

Op onze Service afdeling vind je gemotiveerde en ervaren Service Engineers die je ondersteunen bij alle service gerelateerde zaken. Uiteraard met een voortdurende focus op een duurzame relatie. Om een optimale uptime te garanderen en de Mean Time To Repair (MTTR) te verkorten, biedt Kobobss de mogelijkheid om de juiste onderdelen op het juiste moment en de juiste plaats aan te bieden.

The quality of our product is guaranteed with this solution

De Oliebron is one of the largest independent producers of lubricants in Western Europe. Its customers consist of large oil companies and lubricating oil traders. Due to a combination of a very wide range of lubricating oils, various packaging lines and customer-specific labels, the possibilities are almost endless.

To guarantee the quality of the products and packaging, Kobobss had supplied a PackCheck Flex solution, the label and the caps are checked for correctness, quality and correct positioning.

“A great solution to guarantee the quality of our automatic line. Great project Kobobss!” says Hans van den Bosch.

Hans van den Bosch, De Oliebron

Meer informatie ontvangen ?

Je bent benieuwd wat onze modules voor jouw bedrijf en proces kunne betekenen? Dat begrijpen we, je investeert hiermee namelijk in de toekomst en zorgt voor de borging van de kwaliteit. We willen graag goed beoordelen hoe onze oplossing optimaal in jouw proces presteert. Vul daarom je gegevens in, dan nemen wij contact met je op.